Jouw winkelwagen

Alleen met passie en dicipline vindt echte verandering plaats...

Vanuit een brandend verlangen naar de bijdrage aan een betere wereld, is het idee van Vi Cup ontstaan. Een klein cupje, met een lange levensduur. Een hulpmiddel, gemaakt vanuit het oogpunt op comfort en gemak.

Een menstruatiecup is helaas niet voor elke vrouw, maar voor dié vrouw waarvoor het weggelegd is, ontstaat direct een gevoel van vrijheid in beweging en in al haar doen en laten.

Meer lezen over de Vi Cup

"In een ideale wereld zou elke menstruerende vrouw de kans moeten krijgen om te ervaren of een Vi Menstruatiecup een passend product voor haar is."

"Vanuit die gedachte is het Vi Menstruatiecup Starterspakket ontstaan. Om daarmee elke vrouw de mogelijkheid te geven om te ervaren welke menstruatiecup geschikt is voor haar."

- Ronja Kiljan

vrouwen-avond-bij-vigina vrouwen-avond-bij-vigina

Hét vagina platform

Wie en wat is vigina?

Precies, het klinkt als vagina. Wat natuurlijk ook de bedoeling is! Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen om te ontdekken wie en wat Vigina nu eigelijk precies is. Kort gezegd is Vigina een...

Vrouwen, in alle soorten en maten. Geen een vrouw is hetzelfde en toch hebben we zoveel met elkaar gemeen. We delen het kenmerk van de vruchtbaarheid, wat ontzettend mooi is, maar ook elke maand een stukje extra zelfzorg van ons vraagt.

Vigina helpt daar graag bij!

Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor de wereld zijn wij opgestaan. De dieren op het land, het leven in de zee en de planten op onze mooie aarde! Wij maken ons graag hard voor een schonere wereld!

Duurzaamheid moet de standaard zijn.

Wil je nog meer te weten komen?

Blogs van Vigina

PMS, geen pretje...

PMS, geen pretje...

Inhoudsopgave PMS, geen pretje... Wat is PMS (Premenstrueel Syndroom) eigelijk? Wie heeft er last van PMS? Wat kun je ervaren als je last hebt van ...
Lees meer...
Wat zijn menstruatiekrampen?

Wat zijn menstruatiekrampen?

door Ronja Kiljan

Menstruatiepijn Wat zijn menstruatiekrampen?

” Een kartelmes dat rondjes draait in je baarmoeder! „

...dát is vaak hoe ik menstruatiekrampen probeer uit te leggen aan een man… En voor de extra beelddenkers onder ons voeg ik daar nog aan toe; “deze gaat dan tussen je anus en balzak naar binnen... en draait daar rondjes”. Hmm, smakelijk en prettig idee hé?".🥲

Lees meer...
Mediteren kun je leren...

Mediteren kun je leren...

Wellicht vraag jij je nu af; "Wat nu het raakvlak tussen de vagina en meditatie is?". If so, goed dat je met een kritisch oog aan deze blog begint. Ik wil graag mijn best doen om je uit te leggen waarom ik vind dat deze twee dingen met elkaar te maken hebben en tegelijkertijd wil ik je ook bewuster laten kijken naar dat kritische oog.😉

Lees meer...
Menstruatie Armoede maakt slachtoffers in Nederland

Menstruatie Armoede maakt slachtoffers in Nederland

Als we eerlijk zijn, is het eigenlijk enorm triest dat menstruatie armoede nog steeds bestaat in een land als Nederland. Met de welvaart waar wij in leven zou een armoede als deze niet voor mogen komen. Menstruatie armoede is namelijk niets anders dan het niet, of nauwelijks, kunnen betalen van de maandelijkse kosten voor menstruatieproducten.

Lees meer...
gastblogger-worden-bij-vigina gastblogger-worden-bij-vigina

Gastblogger worden

Heb je ook wat te vertellen?

Heb je zelf een ervaring of een truc&tip die iemand anders uit de brand kan helpen? Vind je het leuk om dit (eventueel anoniem) te delen?