GASTBLOGGER WORDEN?

Over Vigina

Vigina bestaat sinds januari 2020 en is een platform dat zich bezig houdt met alles wat te maken heeft met de vagina. Hierbij kun je denken aan onderwerpen zoals schimmelinfecties, blaasontstekingen of misschien zelfs vleesbomen. Maar wij besteden ook aandacht aan onderwerpen zoals premenstrueel syndroom, menstruatie en klaarkomen.

Ons doel is om zoveel mogelijk taboe’s, met betrekking tot de vagina, bespreekbaar te maken. Wij willen dit onder andere doen door een community op te zetten waarbij vrouwen anders kijken naar en praten over hun vagina.

Wij hebben hiervoor een besloten Facebookgroep " Vragen & Geheimen" opgericht. Deze is alleen toegankelijk voor vrouwen en het doel is om daarin openlijk, onbevooroordeeld en eerlijk met elkaar te praten over deze onderwerpen.

Gastbloggers gezocht

Ben jij iemand die het leuk vindt om jouw (persoonlijke) verhalen, fantasieën en/of adviezen te delen, als het gaat om onderwerpen die de vagina aangaan?

If “yes” is the answer, voel je dan van harte welkom!

Iedereen beleeft dezelfde situatie met haar eigen percepties en emoties. Daarom is ieder verhaal uniek. En daar houden wij van! Want ondanks de verschillende beleving zullen wij ook veel herkenning en erkenning bij elkaar terug kunnen gaan zien.

Hier wil jij toch ook je steentje aan bijdragen?!

Wij willen dit wel anders aanpakken dan de veel voorkomende methodieken die wij voorbij hebben zien komen op andere platforms. Dit wil zeggen; wij betalen geen keiharde euro’s voor jouw verhalen.

Wat wij willen is een stem/pen/toetsenbord geven aan het meest levensvatbare deel van het menselijk bestaan; de vagina.

Wat wij je wel kunnen vertellen is dat als het bij ons regent, dan druppelt het bij onze harde kern. Uiteindelijk doen wij dit met z’n alle, samen…

Blog Voorwaarden

• Je kunt bij ons zowel éénmalig als meerdere keren een blog voorleggen.

• De blog moet bestaan uit minimaal 700 woorden. Vanaf 1000 woorden ben je helemaal een koningin!

• Je blog dient over een onderwerp te gaan dat te maken heeft met de vagina. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals; seksfantasie, SOA’s, menstruatie, zwangerschap, vaginale droogte, schaamhaar, tantra, you name it!

• Je zinnen moeten "lekker leesbaar" en grammaticaal correct Nederlands zijn. Hierop controleren wij jouw blog. Wij geven je daar feedback over, zodat je blog nog aantrekkelijker wordt om te lezen.

• Je kunt de blog aanleveren in Word, Pages (Apple) of Google Docs.

• Je tekst dient wel echt zelf geschreven te zijn. Wij controleren dit via een Google tool, aangezien dupliceren en plagiaat echt tegen onze normen en waarden ingaat.

• Afbeeldingen mag je zelf maken of kun je zelf uitkiezen op websites zoals pexels.compixabay.com of shutterstock.com. Het is vooral van belang dat de afbeeldingen rechtenvrij zijn of gekocht zijn.

Doe jij mee?

Heb jij een paar goeie verhalen, wijze lessen, inzichten of lifehack-tips, please share! Stuur je blog naar gastblogger@vigina.nl