Jouw winkelwagen

beeldmerk-vigina-v-met-puntje

Wie en wat is Vigina?

0 reacties

Ronja Kiljan

Inhoudsopgave

Wie en wat is Vigina?

Alle gedeeltes van Vigina.

Ontdek alles over de Vigina zonder grenzen

De toekomst van Vigina

Welkom bij Vigina!

P.s. wil je gastblogger zijn bij Vigina?

Wie en wat is Vigina?

Precies, het klinkt als vagina. Wat natuurlijk ook de bedoeling is! Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen om te ontdekken wie en wat Vigina nu eigelijk precies is. Kort gezegd is Vigina is een platform voor alles wat te maken heeft met de vagina (Ah, kijk, dat verklaard de naam wel). Bij Vigina benaderen we de vagina dan ook zeker vanuit het oogpunt van gezondheid, spiritualiteit, fashion, zorg, liefde en seks.
 


“En hoe spreek je die naam nu eigenlijk uit?”. Nou, komt ie; Vie-dj-ai-na. Vagina, in het engels, maar dan met een i, if that makes sense…🤔 Zeg je liever, va-dj-ie-na, dan is dat natuurlijk ook prima.

 

logo-vigina


Het woord "vagina" mag vaker gebruikt worden, door mannen én vrouwen. Bij dit platform wordt aandacht geschonken aan aan bijvoorbeeld de taboes omtrent de onderwerpen ‘Seksuele overdraagbare aandoeningen’ (SOA's) of ‘de grootte van de clitoris’, maar ook sporten of seks ‘tijdens het menstrueren’.
Het ‘minder plezierige gedeelte’ zal bestaan uit (suggestieve) oplossingen voor schimmeltjes, geurtjes en viezigheden. En er wordt aandacht besteed aan de serieuze en soms ernstige onderwerpen, zoals; schaamlipcorrectie, eileider-ontsteking en baarmoederhalskanker.

Alle gedeeltes van Vigina.

Het ‘zwangerschaps gedeelte’ biedt attributen voor zwangerschapsoefeningen, (bekkenbodem-)spiertrainingen voor- tijdens- en na de zwangerschap en anticonceptiemiddelen. Binnen die kaders willen we bij Vigina ook “Moeders voor Moeders” en de ervaringen ná de bevalling bespreekbaar maken.

Het ‘plezierige gedeelte’ van de vagina is vooral gericht op intieme, seksuele en grensoverstekende onderwerpen. Er zal aandacht geschonken worden aan seksstandjes, eventuele seksbloopers en producten om jouw seksleven tot een hoger niveau te tillen!

Ontdek alles over de Vigina zonder grenzen

Voor al deze gedeeltes zijn er verschillende producten en/of diensten op de website gezet.

Je kunt hierbij denken aan producten om de menstruatie te verlichten en/of duurzamer te maken, maar ook aan diensten waarbij seksspeeltjes op een laagdrempelige manier aan jou en je vriendinnen of jou en je (bed)partner kunnen worden gepresenteerd.

De Vrouwen Avond, ook wel een luxe versie van de Ladies Night

Met eigen ervaringen van het bijwonen van Ladies Nights kwam al gauw de conclusie dat die dit beter kan. Er zijn zoveel producten op de markt en er is ook veel wat er leuk uit ziet, maar in de praktijk tegenvalt. Daarom is een Vrouwen Avond de perfecte gelegenheid om de producten eerst eens in het echt te bekijken, voordat je er zelf een hele la mee vult en ze nooit meer een tweede keer aanzet.

Bovendien worden er bij de Vrouwen Avonden ook producten gepresenteerd die niet erotisch zijn. Bijvoorbeeld producten zoals een menstruatiecup, magnesium en scrub.

Stelletjes of Koppels Avond

Als vernieuwende variantie op de Vrouwen Avond vind je bij Vigina ook de mogelijkheid om een persoonlijke productpresentatie te boeken voor jou en je (bed)partner. Dit heet een Koppels Avond.

Maar misschien hebben jij en je partner verschillende koppels waarmee jullie veel omgaan en vinden jullie het veel leuker om met die stellen samen een toffe avond te beleven. Ook dat kan, en heet een Stelletjes Avond

De toekomst van Vigina

Daarnaast is het toekomstperspectief om bepaalde producten en diensten met een eigen label op de markt te brengen.

Vi Menstruatiecup | Starterspakket

vi-menstruatiecup-starterspakker-voor-beginners

Dit is bijvoorbeeld een eigen innovatieve menstruatiecup, namelijk; de Vi Cup. Na het ondervinden van verschillende menstruatiecups op de markt is deze “simply the best”. En dat is te merken ook, want dit is een absolute bestseller!

Vi Thee | Cyclus

vi-thee-cylus-groene-thee-vigina

Daarnaast is er zelfs al een eigen thee, onder de naam “Vi Thee | Cyclus”, met hemelse ingrediënten zoals groene thee, appelblokjes, amandelschijfjes, citroenschil, kaneelpijpjes en aroma.

Vi Magnesium | Vlokken

vi-magnesium-tegen-menstruatiekrampen

Sinds kort kun je ook "Vi Magnesium" kopen om die helse menstruatiekrampen te trotseren! De vlokken bieden in warm water een heerlijk ontspannen voetenbad met positieve effecten op het lichaam.

Magnesium is een noodzakelijk mineraal omdat het bijdraagt aan minimaal 325 processen in ons lichaam. Zo ondersteunt het onder andere bij ons zenuwstelsel, maar ook bij onze hersenactiviteit en spiercontole. Dit laatste is de reden dat een voetenbad met Vi Magnesium Vlokken een weldaad voor je is tijdens je menstruatieperiode.

Vi Scrub | Dennenhout

vi-scrub-finse-kuusi-scrub-dennenhout
"Vi Scrub" is de allernieuwste aanwinst, wat betreft de eigen lijn van Vigina. Dit is een ongekende lekker Scrub die gemaakt is met dennenhout snippers. Hierdoor brand deze scrub niet! En omdat de ingrediënten allemaal organisch, vegan en PH-neutraal zijn, kun je met deze scrub je venusheuvel en buitenste vulvalippen scrubben. Wat ideaal is tegen die vervelende ingegroeide haren.

Vragen & Geheimen | Facebook

besloten-facebook-groep-vragen-en-geheimen-vigina

Naast de duurzame en persoonlijk uitgeselecteerde producten is er ook een besloten Facebookgroep opgezet. Inmiddels bekend onder de naam ‘Vragen & Geheimen’. In dit deze Facebookgroep kun jij, eventueel zelfs anoniem, al jouw vragen en onzekerheden bespreekbaar maken.

Denk hierbij aan de tienerbladen van vroeger, waarin er altijd een Q&A-pagina was met betrekking tot dit soort onderwerpen.

Seks- & Relatiecoaching | Ronja Kiljan

And, last, but not least...

Heb ik een studie gevolgd tot Sekscounselor en ben ik "as we speak" bezig met een opleiding voor Relatiecoach. Dit betekent dat ik jou zou kunnen ondersteunen met persoonlijk en gericht advies met betrekking tot je seksualiteit, seksleven en relationele onderwerpen. 

Omdat ik begrijp dat je deze onderwerpen niet zomaar met "de eerste beste" wilt bespreken, kun je eerst 20 minuten gratis kennis met mij maken. Zo kunnen we beide ontdekken wat ik voor je kan betekenen, of hoe ik je eventueel kan helpen om bij een andere professionals hulp te krijgen. 

Klik hier om een kennismakingsgesprek met mij in te plannen.

Welkom bij Vigina!

Als je tot hier hebt gelezen ben ik je dankbaar voor je betrokkenheid en wil ik je verwelkomen bij het platform van Vigina!🖤

Lees, deel en voel je vrij om mij te benaderen met vragen per mail op vragen@vigina.nl, via social media of via WhatsApp.

P.s. wil je gastblogger zijn bij Vigina?

Heb je zelf een verhaal, een ervaring of een lifehack die je zou willen delen? Dan zijn die altijd welkom! Bedenk je maar dat iemand een ervaring anders kan beleven als een ander en hoe prettig het is als je kunt ondervinden dat je niet alleen of de enige bent.

Daarom staat de deur altijd open voor gastbloggers. Schroom er niet voor om jouw plek te claimen bij het normaliseren van het mooiste orgaan op de wereld en stuur een bericht met jouw verhaal! Klik hier om te lezen hoe je jouw bijdrage kunt leveren én wat het je zou kunnen leveren!😌

Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Onderwerpen om aandacht aan te schenken

Blogs van Vigina

Alle blogs bekijken
PMS, geen pretje...

PMS, geen pretje...

Inhoudsopgave PMS, geen pretje... Wat is PMS (Premenstrueel Syndroom) eigelijk? Wie heeft er last van PMS? Wat kun je ervaren als je last hebt van ...
Lees meer...
Wat zijn menstruatiekrampen?

Wat zijn menstruatiekrampen?

” Een kartelmes dat rondjes draait in je baarmoeder! „

...dát is vaak hoe ik menstruatiekrampen probeer uit te leggen aan een man… En voor de extra beelddenkers onder ons voeg ik daar nog aan toe; “deze gaat dan tussen je anus en balzak naar binnen... en draait daar rondjes”. Hmm, smakelijk en prettig idee hé?".🥲

Lees meer...
Mediteren kun je leren...

Mediteren kun je leren...

Wellicht vraag jij je nu af; "Wat nu het raakvlak tussen de vagina en meditatie is?". If so, goed dat je met een kritisch oog aan deze blog begint. Ik wil graag mijn best doen om je uit te leggen waarom ik vind dat deze twee dingen met elkaar te maken hebben en tegelijkertijd wil ik je ook bewuster laten kijken naar dat kritische oog.😉

Lees meer...
Menstruatie Armoede maakt slachtoffers in Nederland

Menstruatie Armoede maakt slachtoffers in Nederland

Als we eerlijk zijn, is het eigenlijk enorm triest dat menstruatie armoede nog steeds bestaat in een land als Nederland. Met de welvaart waar wij in leven zou een armoede als deze niet voor mogen komen. Menstruatie armoede is namelijk niets anders dan het niet, of nauwelijks, kunnen betalen van de maandelijkse kosten voor menstruatieproducten.

Lees meer...
Er was eens... schimmelinfectie

Er was eens... schimmelinfectie

"Het is zo ver, mijn allereerste schimmelinfectie. “Gadverdamme!” dacht ik, toen ik na mijn zelf-dokter-google-actie tot de conclusie kwam dat ik voor het eerst in mijn leven juist door té grondige schoonmaak “vies” was geworden." Jeuk en een branderig gevoel aan de rand van mijn vagina veroorzaakte de behoefte aan...
Lees meer...
Wat is de tamponziekte (Toxische Shock Syndroom)

Wat is de tamponziekte (Toxische Shock Syndroom)

Stafylokokken of de streptokokken-bacterie zijn verantwoordelijk voor het veroorzaken van het Toxische Shock Syndroom (TSS), beter bekend als de tamponziekte. Beide bacteriën zijn van nature bij de mens aanwezig in- of op onze...
Lees meer...