Wie en wat is Vigina.

Precies, het klinkt als vagina. Wat natuurlijk ook de bedoeling is! Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen om te ontdekken wie en wat Vigina nu eigelijk precies is. Kort gezegd is Vigina is een platform voor alles wat te maken heeft met de vagina (Ah, kijk, dat verklaard de naam wel). Bij Vigina benaderen we de vagina dan ook zeker vanuit het oogpunt van gezondheid, spiritualiteit, fashion, zorg, liefde en seks.
 
“En hoe spreek je die naam nu eigenlijk uit?”. Nou, komt ie; Vie-dj-ai-na. Vagina, in het engels, maar dan met een i, if that makes sense… Zeg je liever, va-dj-ie-na, dan is dat natuurlijk ook prima.

 

img

Het woord "vagina" mag vaker gebruikt worden, door mannen én vrouwen. Bij dit platform wordt aandacht geschonken aan aan bijvoorbeeld de taboes omtrent de onderwerpen ‘Seksuele overdraagbare aandoeningen’ (SOA's) of ‘de grootte van de clitoris’, maar ook sporten of seks ‘tijdens het menstrueren’.

Alle gedeeltes van Vigina.

Het ‘minder plezierige gedeelte’ zal bestaan uit (suggestieve) oplossingen voor schimmeltjes, geurtjes en viezigheden. En er wordt aandacht besteed aan de serieuze en soms ernstige onderwerpen, zoals; schaamlipcorrectie, eileider-ontsteking en baarmoederhalskanker. 

 

Het ‘zwangerschaps gedeelte’ biedt attributen voor zwangerschapsoefeningen, (bekkenbodem-)spiertrainingen voor- tijdens- en na de zwangerschap en anticonceptiemiddelen. Binnen die kaders willen we bij Vigina ook “Moeders voor Moeders” en de ervaringen ná de bevalling bespreekbaar maken. 

 

Het ‘plezierige gedeelte’ van de vagina is vooral gericht op intieme, seksuele en grensoverstekende onderwerpen. Er zal aandacht geschonken worden aan seksstandjes, eventuele seksbloopers en producten om jouw seksleven tot een hoger niveau te tillen!

Ontdek Vigina zonder grenzen

Voor al deze gedeeltes zijn er verschillende categorieën met bijbehorende producten en/of diensten in de webshop gezet. 

 

Je kunt hierbij denken aan producten om de menstruatie te verlichten en de zwangerschap te ondersteunen, maar ook aan sekstoys om jou en je eventuele bedpartner een plezier te doen.

 

Wat het laatste betreft zijn wij zelf nog eens stap verder gegaan en komen wij met een geheel nieuw concept op de markt; Koppels Avond. Deze avond is bedoelt om jou en je eventueel (bed)partner de mogelijkheid te bieden om met ze tweeën te ontdekken wat er allemaal op de markt is en wat jullie leuk en lekker vinden. Op zo’n Koppels Avond krijgen jullie een persoonlijke presentatie van een ruim assortiment niet-erotische en erotische artikelen.

 

Naast de Koppels Avond is ook de welbekende Ladies Night in een luxer jasje gestopt en heet dit bij Vigina de “Vrouwen Avond”. Tijdens deze avond wordt een gastvrouw samen met haar vriendinnen getrakteerd op een heerlijke cocktail en krijgen zij een eveneens een ruim assortiment aan niet-erotische en erotische artikelen gepresenteerd.

De toekomst Vigina

 

Daarnaast is het toekomstperspectief om bepaalde producten en diensten met een eigen label op de markt te brengen. 

img
Vi Menstruatiecup | Starterspakket

Dit is bijvoorbeeld onze eigen innovatieve menstruatiecup, namelijk; de Vi Cup. Na het ondervinden van verschillende menstruatiecups op de markt is deze “simply the best”.

 

DIE WIL IK OOK!
img
Vi Thee | Cyclus

Daarnaast is er zelfs al een eigen thee, onder de naam “Vi Thee | Cyclus”, met hemelse ingredienten zoals groene thee, appelblokjes, amandelschijfjes, citroenschil, kaneelpijpjes en aroma.

NU KOPEN
img
Vi Magnesium | Vlokken

En sinds kort kun je ook "Vi Magnesium" kopen om die helse menstruatiekrampen te trotseren! De vlokken bieden in warm water een heerlijk ontspannen voetenbad met positieve effecten op het lichaam. 

 

Magnesium is een noodzakelijk mineraal omdat het bijdraagt aan minimaal 325 processen in ons lichaam. Zo ondersteunt het onder andere bij ons zenuwstelsel, maar ook bij onze hersenactiviteit en spiercontole. Dit laatste is de reden dat een voetenbad met Vi Magnesium Vlokken een weldaad voor je is tijdens je menstruatieperiode.

DIT WIL IK ERVAREN!
img
Vragen & Geheimen | Facebook

Naast de duurzame en persoonlijk uitgeselecteerde producten zijn er ook plannen voor een forum (inmiddels al beter bekend als een besloten Facebookgroep onder de naam ‘Vragen & Geheimen’). In dit forum kun jij, eventueel zelfs anoniem, al jouw vragen en onzekerheden bespreekbaar maken. 

 

Denk hierbij aan de tienerbladen van vroeger, waarin er altijd een Q&A-pagina was met betrekking tot dit soort onderwerpen.

IK WIL DEELNEMEN!
img
Ronja Kiljan | Sekscounselor

And, last, but not least...

 

Heb ik een studie gevolgt tot Sekscounselor. Dit betekent dat ik jou zou kunnen ondersteunen met persoonlijk en gericht advies met betrekking tot je seksualiteit, seksleven en relationele onderwerpen.

NU ADVIES VRAGEN

Welkom bij Vigina!

 

Als je tot hier hebt gelezen ben ik je dankbaar voor je betrokkenheid en wil ik je verwelkomen bij het platform van Vigina! Lees, deel en voel je vrij om mij te benaderen met vragen per mail op vragen@vigina.nl, via social media of via WhatsApp.

 

 

Gastblogger bij Vigina

 

P.s. Heb je zelf een verhaal, een ervaring of een lifehack die je zou willen delen? Dan zijn die altijd welkom! Bedenk je maar dat iemand een ervaring anders kan beleven als een ander en hoe prettig het is als je kunt ondervinden dat je niet alleen of de enige bent. 

 

Daarom staat de deur altijd open voor gastbloggers. Schroom er niet voor om jouw plek te claimen bij het normaliseren van het mooiste orgaan op de wereld en stuur een bericht met jouw verhaal!

Gerelateerde blogs

Meer blogs lezen?

Vragen & Geheimen | Facebookgroep

Een van de belangrijkste onderdelen van dit plaform is dat het een veilige plek moet zijn... een plek waar allemaal mensen samen komen om te ontdekken of hun overtuigingen over...

Lees nu meer...

PMS, geen pretje...

Pas op voor je PMS-trol verschijnt in een melding op mijn telefoon. Een beetje ongemakkelijk lach ik en realiseer ik mij dat het kwaad die dag al geschiedt was. Ahaaa, vandaar...

 

Lees nu meer...

Dé lekkerste seksstandjes

Er zijn wel meer dan 50 soorten seksstandjes bedacht door hele creatieve mensen. Van-voor-naar-achter-van-links-naar-rechts. Wat zijn nu de lekkerste seksstandjes?...

Lees nu meer...

Mediteren kun je leren

Wellicht vraag jij je nu af; "Wat nu het raakvlak tussen de vagina en meditatie is?". If so, goed dat je met een kritisch oog aan deze blog begint. Ik wil graag mijn best doen om je uit te....

Lees nu meer...