Jouw winkelwagen

meditation-moments-app-blog-mediteren-kun-je-leren

Mediteren kun je leren...

0 reacties

Ronja Kiljan

Inhoudsopgave

Mediteren kun je leren...

Ook jij kunt leren mediteren

Luisterboek "Think and Grow Rich"

De link tussen de vagina en het leren meditatie...

Mediteren kun je leren...

Wellicht vraag jij je nu af; "Wat nu het raakvlak tussen de vagina en meditatie is?".If so, goed dat je met een kritisch oog aan deze blog begint.

Ik wil graag mijn best doen om je uit te leggen waarom ik vind dat deze twee dingen met elkaar te maken hebben en tegelijkertijd wil ik je ook bewuster laten kijken naar dat kritische oog.😉

In deze blog vertel ik je graag wat mij ontzettend heeft geholpen en eigelijk nog steeds helpt!

Ook jij kunt leren mediteren

De eerste keer dat ik ging mediteren kan ik mij niet eens meer herinneren. Wat ik wel weet is dat het aanbod in de tussentijd als onkruid uit de grond is geschoten. Zo heb je bijvoorbeeld Synctuition, waarbij je een koptelefoon of oordopjes moet dragen om de zogeheten "Binal Sounds" te kunnen horen. Ook heb je een app onder de naam Headspace. Dit was mijn eerste app waar ik een abonnement bij had afgenomen.

Er zijn vele apps en geleerde die meditaties aanbieden. Dus eigenlijk is er altijd wel voor ieder wat wils.

synctuition-en-headspace-meditatie-apps-blog-mediteren-kun-je-leren

Nadat ik inmiddels allerlei verschillende meditatieapps geprobeerd heb, ontdekte kort geleden de app Meditation Moments van Michael Pilarczyk.

Zucht... Wat een stem heeft deze man. Zodra hij tegen je praat, voel je de bass van zijn stem direct doordreunen. Als iemand je kan leren mediteren, dan is hij het wel!

Luisterboek "Think and Grow Rich"

Naast zijn diepzinnige meditaties heeft Michael Pilarczyk ook nog eens de moeite genomen om het hele boek "Think and Grow Rich" in te spreken. Geloof mij als ik zeg dat vele succesvolle mensen dit boek bij hun verzameling hebben staan!

 blog-mediteren-kun-je-leren-think-and-grow-rich-boek

Uiteraard heb ik dit boek zelf ook, echter lukte het mij niet om boeken uit te lezen. Ik ben nog aan het onderzoeken waar dat aan ligt... Maar, door te luisteren (en eventueel mee te lezen) vloog ik als een raket door dit boek heen. Geweldig!

De link tussen de vagina en het leren meditatie...

Ja, hehe!

We zijn aangekomen bij de verbinding tussen de vagina en mediteren. Well, well, well, ik geloof dat de relatie met jezelf de allerbelangrijkste relatie in je leven is. De relatie met jouw mentale-, maar ook zeker fysieke lichaam is het fundament van je bestaan. 

Mediteren heeft mij geholpen om mijn emoties beter te reguleren, mijn onzekerheden steeds dieper in de ogen aan te durven kijken en mijn zelfbeeld te verbeteren. 

Ik ben mij er bewust van dat het waarschijnlijk erg diepzinnig en voor sommige mensen misschien zelfs ver gezocht is, maar onder andere door meditatie heb ik behoorlijk kunnen werken aan mijn zelfvertrouwen. Dit vertaald zich in hoe ik mijzelf door het leven draag, hoeveel waarde ik hecht aan de kritische stem in mijn hoofd, maar ook zeker... (jaaaa, daar komt ie....) aan hoe vrij ik mij voel in bed.

Ik heb geleerd om mijn grenzen beter aan te geven in bed. Maar dat niet alleen, ik heb ook geleerd om meer in het moment te zijn, bepaalde zintuigen bewuster te beleven en minder zelfkritisch te zijn.

blog-mediteren-kun-je-leren-vrouw-mediteren-op-rotsen

Ik wil zeker niet zeggen dat ik nu professioneel beoefenaar van meditatie ben, of dat ik überhaupt ooit uit geleerd of ontwikkeld zal zijn. Maar dat is denk ik juist ook iets moois. Wat dat aangaat zijn mensen altijd dynamisch en in ontwikkeling. 

Dus misschien kan het ook wat voor jou betekenen. Baat het niet dan schaadt het niet, lijkt mij. Oh en, oefening baart kunst! Dus gun jezelf ook de tijd om te leren mediteren. 

Heel veel rust in je hoofd, meer ontspanning en prettig seksleven toegewenst!❤️

Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Onderwerpen om aandacht aan te schenken

Blogs van Vigina

Alle blogs bekijken
PMS, geen pretje...

PMS, geen pretje...

Inhoudsopgave PMS, geen pretje... Wat is PMS (Premenstrueel Syndroom) eigelijk? Wie heeft er last van PMS? Wat kun je ervaren als je last hebt van ...
Lees meer...
Wat zijn menstruatiekrampen?

Wat zijn menstruatiekrampen?

” Een kartelmes dat rondjes draait in je baarmoeder! „

...dát is vaak hoe ik menstruatiekrampen probeer uit te leggen aan een man… En voor de extra beelddenkers onder ons voeg ik daar nog aan toe; “deze gaat dan tussen je anus en balzak naar binnen... en draait daar rondjes”. Hmm, smakelijk en prettig idee hé?".🥲

Lees meer...
Mediteren kun je leren...

Mediteren kun je leren...

Wellicht vraag jij je nu af; "Wat nu het raakvlak tussen de vagina en meditatie is?". If so, goed dat je met een kritisch oog aan deze blog begint. Ik wil graag mijn best doen om je uit te leggen waarom ik vind dat deze twee dingen met elkaar te maken hebben en tegelijkertijd wil ik je ook bewuster laten kijken naar dat kritische oog.😉

Lees meer...
Menstruatie Armoede maakt slachtoffers in Nederland

Menstruatie Armoede maakt slachtoffers in Nederland

Als we eerlijk zijn, is het eigenlijk enorm triest dat menstruatie armoede nog steeds bestaat in een land als Nederland. Met de welvaart waar wij in leven zou een armoede als deze niet voor mogen komen. Menstruatie armoede is namelijk niets anders dan het niet, of nauwelijks, kunnen betalen van de maandelijkse kosten voor menstruatieproducten.

Lees meer...
Er was eens... schimmelinfectie

Er was eens... schimmelinfectie

"Het is zo ver, mijn allereerste schimmelinfectie. “Gadverdamme!” dacht ik, toen ik na mijn zelf-dokter-google-actie tot de conclusie kwam dat ik voor het eerst in mijn leven juist door té grondige schoonmaak “vies” was geworden." Jeuk en een branderig gevoel aan de rand van mijn vagina veroorzaakte de behoefte aan...
Lees meer...
Wat is de tamponziekte (Toxische Shock Syndroom)

Wat is de tamponziekte (Toxische Shock Syndroom)

Stafylokokken of de streptokokken-bacterie zijn verantwoordelijk voor het veroorzaken van het Toxische Shock Syndroom (TSS), beter bekend als de tamponziekte. Beide bacteriën zijn van nature bij de mens aanwezig in- of op onze...
Lees meer...